DE TRAVEL BUDDY

Samen met z’n vieren op vakantie, we deden het al jaren. Even het echte leven ontvluchten en zonder partners, kids en verantwoordelijkheden er tussenuit piepen. We zochten het ook steeds verderop, want waar we eerst nog een weekendje Maastricht deden, gingen we nu voor een week in Barcelona. Dat is dan weer het voordeel van volwassen worden, het hoeft allemaal niet meer zo armoedig als toen we skere studenten waren. Zoals altijd hadden we geprobeerd een hotelkamer te regelen waar we met z’n vieren terecht konden, maar helaas was dat dit keer niet gelukt. Wel hadden twee hotelkamers naast elkaar met een deur ertussen waardoor we gewoon binnendoor elkaars kamer binnen konden lopen.

Barcelona was fantastisch. We hadden bij aankomst onze spullen gedumpt, een vrolijke outfit aangetrokken en waren gelijk de stad in gedoken voor een uitgebreide tapas en lots of Sangria. Daarna waren we door gestrompeld naar iets wat het midden hield tussen een bar en een club, met heerlijke Spaanse muziek en gladde mannen die ons om de haverklap de dansvloer opsleepten en met het grootste gemak alle hoeken lieten zien. Het was heerlijk, het was vrijheid in haar beste vorm.

Allemaal zwaar aangeschoten en licht in ons hoofd van de heerlijke zwoele avond liepen we om vier uur ’s nachts terug naar ons hotel. Vooraf hadden we ontzettend getwijfeld of we echt voor zo een dure slaapplaats gingen, maar nu was het geweldig dat we midden in het bruisende centrum zaten. Marit’s bandje van haar halterjurk was halverwege losgeschoten en ze was de rest van de avond strapless doorgegaan. Ze had het bandje als een strik in haar haar gedaan wat superleuk stond. Zingend en dansend liep ze voorop en leidde ons de goede kant op. Lieze had haar veel te hoge hakken uitgetrokken en strompelde ermee in haar hand achter ons aan naar het hotel. Saar en ik liepen arm en arm tussen hen in. Mijn hoofd rustte op haar schouder.

Eenmaal bij de hotelkamers aangekomen dook Lieze na een dikke knuffel gelijk haar bed in. Die lag er helemaal af. Marit, Saar en ik waren nog niet aan ons bed toe en plunderden dan ook in de andere kamer de minibar. Inclusief het kleine bakje Pringles, de armoedige zakjes nootjes, de Twix en de KitKat. Ze gingen er allemaal doorheen. Weggespoeld met de schattige flesjes drank waarvan het soms onduidelijk was wat het was. Na een uurtje taaide Lieze af naar haar eigen kamer en bleven Saar en ik achter. We maakten ons klaar om ons bed op te zoeken.

“Heb jij make-up remover bij je?” Ik zoek tevergeefs wild in mijn megagrote toilettas. “Ja kijk maar in m’n koffer. Het zit er los in volgens mij,” reageert Saar.

Ik loop naar haar koffer maar mijn oog valt op een klein zwart kokertje. Senzi staat erop. “Wat is dit?” Ik houd het kokertje omhoog. Met haar tandenborstel in haar mond kijkt ze om het hoekje van de badkamer en ze begint te gniffelen als ze ziet wat ik omhoog houd. “Dat is m’n travel buddy. Die zit eigenlijk standaard in m’n koffer. Kijk maar.” En ze verdwijnt weer.

Ik open het kokertje en haal er een schattige kleine point vibrator uit. Ik ken ze wel, maar heb het zelf nooit geprobeerd. Ik moet hardop lachen. Wat een figuur ook. Dat je zoiets standaard in je koffer hebt zitten. Ik leg de Senzi vibrator weer terug in haar koffer en pak de remover eruit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *